Hoe is het om te werken bij Easy Way? Wij laten graag onze chauffeurs zelf aan het woord.

Lees waarom deze studenten kozen voor Easy Way en wat hun baan zo gaaf maakt.

Daan Meijers

Mijn naam is Daan Meijers en ik ben 22 jaar, op het moment ben ik voor de tweede keer in dienst bij Easy Way. Ik werk nu in totaal al bijna 3 jaar met veel plezier als hiker. Wat het werk zo leuk maakt is dat het heel variërend is. Je komt namelijk elke werkdag … verder lezen "Daan Meijers"

Wytze Meerstra

In april 2014 ben ik begonnen als hiker bij Easy Way. Ik heb inmiddels het hele land wel gezien en in veel verschillende modellen auto’s gereden, van kleine Volkswagen Ups tot luxe Audi’s. Voor studenten en tevens autoliefhebbers is het de ideale bijbaan: tussen de ritten door heb je genoeg tijd om te studeren (of … verder lezen "Wytze Meerstra"

Gijs van der Gracht

Ik werk nu bijna drie jaar voor Easy Way en voor mij is het werken bij Easy Way het gaafste werk dat ik me kan indenken als student. Ik heb er altijd van gehouden om op de weg en onderweg te zijn. Ik rij zelf motor en vind mooie en snelle auto’s ook geweldig om … verder lezen "Gijs van der Gracht"

Sjoerd Filmer

Al sinds ik mij kan herinneren ben ik al een autoliefhebber geweest. Toen ik vroeger achter in de auto zat bij mijn ouders was ik altijd jaloers dat ik niet mocht rijden en heb dan ook zo snel mogelijk mijn rijbewijs gehaald en een eigen auto gekocht. Toen ik erachter kwam dat je als studentchauffeur … verder lezen "Sjoerd Filmer"

Inge Ubachs

Ik ben Inge, 19 jaar en ik werk bijna een jaar voor Easy Way. Ik was op zoek naar een bijbaan welke ik goed kan combineren met mijn hbo-studie en mijn sport. Ik had gehoord dat er studenten zijn die auto-transporten rijden, dat leek mij zelf ook heel erg leuk om te gaan doen. Zo ben … verder lezen "Inge Ubachs"

Merel de Laat

Ik ben Merel, 23 jaar en sinds een jaar werkzaam bij Easy Way. Afgelopen jaar heb ik een bestuursjaar gedaan bij mijn studievereniging in Tilburg. Aangezien een bestuursjaar erg afwisselende dagen heeft, zocht ik een bijbaan die ik flexibel kon indelen. Mijn neef doet vergelijkbaar werk en dacht, dat is echt iets voor mij! Ik ben altijd … verder lezen "Merel de Laat"

Lidewij Kruijt

Ik ben Lidewij, 23 jaar en ik studeer Beleid & Management Gezondheidszorg aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Ik werk ondertussen al bijna 3,5 jaar als hiker (en ik ondersteun soms ook de werkzaamheden op kantoor). Via mijn broer hoorde ik over zijn ervaringen als hiker bij Easy Way en heb ik meteen gesolliciteerd toen … verder lezen "Lidewij Kruijt"

Erik Jansen

Mijn naam is Erik Jansen (21 jaar) en ik ben inmiddels al meer dan 2 jaar werkzaam bij Easy Way. Voor het grootste deel heb ik gewerkt als Hiker. Het werk als Hiker heb ik altijd als zeer prettig ervaren. Dit komt vooral doordat ik het leuk vind om in verschillende auto’s te rijden. De … verder lezen "Erik Jansen"

Koen Strijbos

Vandaag ben ik precies één jaar werkzaam voor Easy Way, en wat ben ik daar trots op! Na drie jaar gewerkt te hebben in een bouwmarkt als bijbaantje werd het wel is tijd voor een nieuwe uitdaging. Een goede vriend van mij had de gouden tip: werken als Hiker bij Easy Way. Na wat gepraat … verder lezen "Koen Strijbos"

Vahel Salih

Mijn naam is Vahel Salih en ik werk sinds december 2017 als Hiker bij Easy Way. Sinds kinds af aan zijn auto’s mijn grote passie. Na een werkdag met 300 gereden kilometers stap ik alsnog met veel plezier in mijn MX-5 om daar nog een stukje mee te gaan rijden. Ik kan er maar geen … verder lezen "Vahel Salih"

Ben je enthousiast geworden en wil jij ook bij ons aan de slag? Solliciteer dan snel! Solliciteer

Onze Klanten

Wilt u direct contact met één van onze medewerkers op kantoor? Neem contact met ons op telefoonnummer 076 – 530 74 00 of stuur een mail naar info@easyway.nl.