Wie is Easy Way

Met ruim 100.000 reserveringen op jaarbasis is Easy Way de marktleider van Nederland op gebied chauffeurs- en transportdiensten. Op dit moment hebben wij ruim 2.500 chauffeurs in dienst en verzorgen wij ruim 500 ritten per dag.

Onze missie

Easy Way wil bijdragen aan het veilig en snel transporteren van auto’s en vervoeren van personen naar iedere gewenste bestemming in binnen- en buitenland. Hierin gaan wij voor de beste kwaliteit van onze chauffeurs en de meeste ultieme rijbeleving voor onze relaties.

Het onderscheidend vermogen van Easy Way

Easy Way geeft invulling aan deze doelstelling door haar onderscheidende propositie, hoogstaande  kwaliteit en zeer flexibele dienstverlening. Onze chauffeurs doorlopen een selectieproces waarin rijtraining en rijopleiding standaard onderdeel zijn. Deze trainingen worden afgenomen door gekwalificeerde instructeurs. Easy Way heeft kantoren in Breda, Zwolle, Utrecht en Amsterdam en biedt een landelijke dekking.

Maak kennis met Easy Way en maak al vanaf € 19,95 per uur van uw reistijd uw werktijd.

Neem contact op om uw chauffeur in te plannen

De diensten van Easy Way

Privéchauffeur

Maak van uw reistijd uw werktijd. Gun uzelf een ultieme rijbeleving waarin u rustig kunt werken en telefoontjes kunt afhandelen, terwijl u in uw eigen auto naar uw werklocatie of afspraken gereden wordt. Onze privéchauffeurs zorgen ervoor dat u zich volledig op uw werk kunt focussen.
Lees meer

Autotransport

Uw auto’s moeten van A naar B worden vervoerd? Easy Way neemt graag het volledige transport voor u uit handen. Wij zijn gespecialiseerd in het rijdend transporteren van personenvoertuigen en lichte bedrijfswagens. Altijd met een oplossing die bij u past.
Lees meer of neem contact op

Projecten en events

Of het nu gaat om Valet Parking, parkeerbegeleiding, haal- en brengservice of introducties van nieuwe modellen. Easy Way heeft een ruime ervaring in het ondersteunen bij diverse events. Wij verzorgen graag een oplossing die bij uw project of event past en nemen alles verder uit handen. Bekijk hier meer over onze projecten en events.

Haal- en brengservice

Uw auto moet voor onderhoud naar de garage of de jaarlijkse bandenwissel staat weer ingepland. Eigenlijk komt dit slecht uit in uw planning. Met de haal- en brengservice van Easy Way heeft u er geen omkijken naar. Wij halen de auto op en leveren de auto weer netjes bij u af.

Neem voor meer informatie contact met ons op

Thuisbrengservice

U herkent het vast. U heeft een diner, een lange vergadering of een feestavond en rijdt eigenlijk liever niet zelf naar huis. Het zijn voorbeelden waarbij de thuisbrengservice van Easy Way een welkome oplossing is. Maak gebruik van de chauffeurs van Easy Way en laat u thuis of naar iedere willekeurige locatie brengen in uw eigen auto.

Neem voor meer informatie contact met ons op

Shuttle Service & Valet Parking

Uw gasten voorzien van de ultieme beleving tijdens uw event. Met onze Shuttle Service & Valet Parking creëert u de ultieme ontvangst voor uw gasten. Wij verzorgen Shuttle Services op maat bijvoorbeeld van hotel of vliegveld naar uw locatie en weer terug. Ook organiseren wij graag Valet Parking voor uw event. Geheel bij uw event passend worden de gasten door chauffeurs van Easy Way ontvangen waarna de auto’s van de gasten netjes worden geparkeerd en na afloop van het event wordt de auto weer netjes voorgereden.

Neem voor meer informatie contact met ons op

Easy Way Flex Solutions

De dienst van Easy Way Flex Solutions zijn de uitkomst voor uw logistieke vacatures binnen de automotive. Door onze vaste pool van ervaren krachten kunnen wij op korte termijn schakelen en uw vacatures vervullen. Heeft u vragen of wilt u een vacature bij ons plaatsen neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 076 –  530 7400 of vul ons contactformulier in .

Neem contact met op ons

Onze Klanten

Meer weten neem contact op contact