Maak kennis met Easy Way

Met ruim 100.000 reserveringen op jaarbasis is Easy Way de marktleider van Nederland op gebied chauffeurs- en transportdiensten. Op dit moment hebben wij ruim 2.500 chauffeurs in dienst en verzorgen wij ruim 500 ritten per dag.

Flexibel

Easy Way heeft een onderscheidende propositie en een zeer flexibele dienstverlening. Zo bieden wij 100% leveringsgarantie tot één werkdag voor aanvang van de reservering en kunnen wij reserveringen op de dag zelf (spoedreserveringen) in 99% van de gevallen leveren.

Kwaliteit

Easy Way biedt hoogstaande kwaliteit. Onze chauffeurs doorlopen een selectieproces waarin rijtraining en rijopleiding standaard onderdeel zijn. Deze trainingen worden afgenomen door gekwalificeerde instructeurs. Hierin gaan wij voor de beste kwaliteit van onze chauffeurs en de meeste ultieme rijbeleving voor onze relaties. Onze klanten beoordelen onze dienstverlening dan ook met een 8,2!

Landelijke dekking

Easy Way wil bijdragen aan het veilig en snel transporteren van auto’s en vervoeren van personen naar iedere gewenste bestemming in binnen- en buitenland. Easy Way heeft kantoren in Breda, Zwolle, Utrecht en Amsterdam en biedt een landelijke dekking.

Onze dienstverlening

Maak van uw reistijd productieve werktijd

Reserveer u chauffeur al vanaf € 19,95 per uur 

Reserveer uw chauffeur in 4 simpele stappen

Het proces vanaf het aanvragen van de rit tot het inplannen van de chauffeur.

Vul hier het online reserveringsformulier in.

U ontvangt direct automatisch een e-mail dat de reservering in behandeling is genomen.

De rit wordt door Easy Way verwerkt en u ontvangt een bevestiging van de rit met de ritgegevens.

U ontvangt uiterlijk één werkdag voor aanvang van de reservering een bevestiging met daarin de naam en telefoonnummer van de chauffeur.

Voor iedere gelegenheid een chauffeur

Privéchauffeur

Maak van uw reistijd uw werktijd. Gun uzelf een ultieme rijbeleving waarin u rustig kunt werken en telefoontjes kunt afhandelen, terwijl u in uw eigen auto naar uw werklocatie of afspraken gereden wordt. Onze privéchauffeurs zorgen ervoor dat u zich volledig op uw werk kunt focussen.

Lees meer

Autotransport

Uw auto’s moeten van A naar B worden vervoerd? Easy Way neemt graag het volledige transport voor u uit handen. Wij zijn gespecialiseerd in het rijdend transporteren van personenvoertuigen en lichte bedrijfswagens. Altijd met een oplossing die bij u past.

Lees meer

Projecten en events

Of het nu gaat om Valet Parking, parkeerbegeleiding, haal- en brengservice of introducties van nieuwe modellen. Easy Way heeft een ruime ervaring in het ondersteunen bij diverse events. Wij verzorgen graag een oplossing die bij uw project of event past en nemen alles verder uit handen.

Bekijk hier meer over onze projecten en events.

Haal- en brengservice

Uw auto moet voor onderhoud naar de garage of de jaarlijkse bandenwissel staat weer ingepland. Eigenlijk komt dit slecht uit in uw planning. Met de haal- en brengservice van Easy Way heeft u er geen omkijken naar. Wij halen de auto op en leveren de auto weer netjes bij u af. Haal- en brengservice is ook ideaal voor verkeer van en naar het vliegveld.

Neem voor meer informatie contact met ons op

Thuisbrengservice

U herkent het vast. U heeft een diner, een lange vergadering of een feestavond en rijdt eigenlijk liever niet zelf naar huis. Het zijn voorbeelden waarbij de thuisbrengservice van Easy Way een welkome oplossing is. Maak gebruik van de chauffeurs van Easy Way en laat u thuis of naar iedere willekeurige locatie brengen in uw eigen auto.

Neem voor meer informatie contact met ons op

Shuttle Service & Valet Parking

Uw gasten voorzien van de ultieme beleving tijdens uw event. Met onze Shuttle Service & Valet Parking creëert u de ultieme ontvangst voor uw gasten. Wij verzorgen Shuttle Services op maat bijvoorbeeld van hotel of vliegveld naar uw locatie en weer terug. Ook organiseren wij graag Valet Parking voor uw event. Geheel bij uw event passend worden de gasten door chauffeurs van Easy Way ontvangen waarna de auto’s van de gasten netjes worden geparkeerd en na afloop van het event wordt de auto weer netjes voorgereden.

Neem voor meer informatie contact met ons op

Maak kennis met onze chauffeurs Lees verder

Onze Klanten

Meer weten neem contact op contact