Redenen om een chauffeur in te zetten

Blessure vervoer (tijdelijk)

Bent u voor uw werk veel onderweg, maar kunt u (tijdelijk) niet rijden? Heeft u bijvoorbeeld een gebroken arm of been?  Heel vervelend! Met de chauffeurs van Easy Way hoeft u uw afspraken niet af te zeggen! Onze chauffeurs rijden u in uw eigen auto naar uw werk en/of naar uw afspraken.

Maak van reistijd werktijd

Met een chauffeur van Easy Way wordt u in uw eigen auto naar uw werk of iedere gewenste bestemming gebracht. Onze chauffeurs beschikken over een ruime ervaring en zorgen voor de ultieme rijbeleving. Zij zorgen ervoor dat u een veilige en effectieve reis heeft in uw eigen auto.

Borrels en events

Heeft u een gezellige borrel of event op de planning staan? Wilt u een extra alcoholisch drankje drinken en/of rijdt u zelf liever daarna niet meer naar huis? Onze chauffeurs brengen u graag thuis.

Ervaar zelf de toegevoegde waarde van een chauffeur van Easy Way    Reserveer

Voorbeeld offertes

 

VOORBEELD OFFERTE: STANDAARD RESERVERING

U wilt om 08:00 uur opgehaald worden op uw thuisadres in Amersfoort, om vervolgens naar een afspraak in Alkmaar gereden te worden. Tijdens uw afspraak wacht de chauffeur op u en deze rijdt u om 10:30 uur naar een klantafspraak in Schiedam. Om 11:30 uur rijdt de chauffeur u naar een lunchafspraak in Eindhoven, om u vervolgens om 14:00 uur retour rijden naar uw thuisadres in Amersfoort. Hier arriveert u omstreeks 15:30 uur.

VOORBEELD OFFERTE: ENKELE RESERVERING

U wilt graag naar kantoor gebracht worden. U bent zelf woonachtig in Woerden (regio Utrecht) en wilt hier opgehaald worden om 07:30 uur om vervolgens naar het kantooradres gebracht te worden in Maastricht.

VOORBEELD OFFERTE: THUISBRENGSERVICE

U heeft een hele gezellig avond gehad tijdens een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. U en uw 3 gasten hebben allemaal een aantal drankjes gedronken en willen om 01:15 uur in de nacht van donderdag op vrijdag opgehaald worden om naar uw thuisadres in Vught (naast Den Bosch) thuisgebracht te worden.

Chauffeursuren                    € 149,63        (€19,95 x 7,5 uur)
Voorrijkosten                       €   10,00   +
Prijsindicatie                        € 159,63         excl. BTW

Tijdwinst: 5 uur reistijd wordt 5 uur productieve werktijd!

Chauffeursuren                     €   99,75       (€19,95 x 5 uur)
Voorrijkosten                        €   20,00   +
Prijsindicatie                         € 119,75         excl. BTW

Tijdwinst: 2,5 uur reistijd wordt 2,5 uur productieve werktijd!

Chauffeursuren                     €   59,85       (€19,95 x 3 uur)
Voorrijkosten                         €   35,00
Nachttoeslag                         €   25,00   +
Prijsindicatie                          € 119,85       excl. BTW

Genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW. De minimale afname van een privéchauffeur is 3 uur per reservering. Nachttoeslag geldt na 00.00 uur. Onze algemene voorwaarden zijn op iedere reservering van toepassing. Het uurtarief is inclusief een Schadeverzekering Inzittenden. Het verzekerde bedrag is € 1.000.000,00 euro per gebeurtenis, voor alle inzittenden tezamen welke zich op het moment van het ongeval bevinden in een motorrijtuig (unieke verzekering!).
Offerte op maat aanvragen

Ga voor kwaliteit

Om de juiste rijbeleving te creëren, garanderen wij de volgende beloftes.

  • Comfortabel reizen in uw eigen auto.
  • Gecertificeerde en ervaren chauffeurs.
  • Tijd om uw telefoontjes en werk af te ronden.

Wilt u direct contact met één van onze medewerkers op kantoor? Neem contact met ons op via het telefoonnummer 076 – 530 74 00 of stuur een mail naar info@easyway.nl.