Herkent u dit

U herkent het vast als u veel in de auto zit, de eeuwige files. Zonde van uw tijd. U pleegt waarschijnlijk in de file wel wat telefoontjes, maar zou u niet liever een meeting voorbereiden of uw email alvast bijwerken, zodat u ontspannen aan uw werkdag kunt beginnen? Of nog liever als u thuiskomt alle tijd hebben voor uw gezin, omdat u de laatste acties van de dag in de auto al heeft afgehandeld?

Uw reistijd wordt werktijd

Maak van uw reistijd productieve werktijd. Met een chauffeur van Easy Way wordt u in uw eigen auto naar uw werk of iedere gewenste bestemming gebracht. Onze chauffeurs beschikken over een ruime ervaring en zorgen voor de ultieme rijbeleving. Zij zorgen ervoor dat u een veilige en effectieve reis heeft in uw eigen auto.

De kwaliteit van Easy Way

Om constante kwaliteit te waarborgen heeft Easy Way ervaren instructeurs in dienst. Zij selecteren de chauffeurs onder andere op rijvaardigheid, houding en representativiteit. Daarnaast legt iedere sollicitant een rijvaardigheidstest af. Door de ervaring en strikte selectie blijft het niveau van hoogstaande kwaliteit.

Maak van uw reistijd uw werktijd. Gun uzelf een ultieme rijbeleving onderweg naar uw werk of een afspraak.
Onze privéchauffeurs zorgen ervoor dat u zich volledig op het werk kunt focussen.

Reserveer
Ik ontvang graag een offerte
Privéchauffeur reserveren
Contact

Constante kwaliteit door kwalitatieve selectie en testen

Om de juiste rijbeleving te creëren hanteren wij een kwalitatieve selectie. Onze chauffeurs doorlopen een selectieproces waarin wordt gekeken naar rijvaardigheid en voertuigbeheersing, maar ook inzicht en sociale vaardigheden worden beoordeeld.

Wij beoordelen onder andere:

  • Voertuigbediening en voertuigbeheersing
  • Vlot en veilig een specifieke locatie kunnen bereiken
  • Discretie
  • Anticiperen op verkeerstekens op de weg
  • Communicatie met overige weggebruikers

Onze Klanten

Wilt u direct contact met één van onze medewerkers op kantoor? Neem contact met ons op via het telefoonnummer 076 – 530 74 00 of stuur een mail naar info@easyway.nl.