Een event of project wij helpen u graag met onze dienstverlening

Of het nu gaat om Valet Parking, parkeerbegeleiding, haal- en brengservice of introducties van nieuwe automodellen: Easy Way heeft een ruime ervaring in het ondersteunen bij diverse events.
Wij verzorgen graag een oplossing die bij uw project of event past en nemen alles verder uit handen.

Bekijk hier een aantal projecten en events waaraan wij een bijdrage mochten leveren.

Formule 1 VIP vervoer

Voor een relatie levert Easy Way haar meest excellente privéchauffeurs die wereldwijd worden ingezet tijdens Formule 1 race evenementen. Onze chauffeurs verzorgen VIP vervoer van en naar vliegvelden, hotels, het circuit, restaurants en feestjes. Onze chauffeurs zijn onder andere ingezet in Austin, Spa, Barcelona, Abu Dhabi, Monza en Monaco.

Valet Parking lancering nieuwe Ferrari

Tijdens de lancering van de nieuwste Ferrari bij restaurant De Hoefslag verzorgden de chauffeurs van Easy Way de Valet Parking. Passend bij dit prachtige event werden de gasten door chauffeurs van Easy Way ontvangen waarna de auto’s van de gasten netjes werden geparkeerd. Na afloop van dit event werden de auto’s weer voorgereden en verlieten de gasten met een passende goody-bag dit prachtige event.

Valet Parking Tuinborrel Restaurant De Hoefslag

Easy Way verzorgde bij sterrenrestaurant de Hoefslag in Bosch en Duin de Valet Parking tijdens het regionale netwerk evenement ‘de Tuinborrel’. Tijdens dit evenement waren er 200 genodigden aanwezig. Easy Way verzorgde de ontvangst en het parkeren van de auto’s van de genodigden.

Easy Way inzetten tijdens uw event Neem contact op

Valet Parking Haringparty & Kerstborrel Restaurant Zuiver

Easy Way verzorgt bij Restaurant Zuiver tijdens verschillende netwerk evenementen de Valet Parking. Gasten kunnen tot aan de deur voorrijden, waar een chauffeur van Easy Way de gasten verwelkomt en de auto parkeert. Na afloop van het evenement wordt de auto van de gast voorgereden.

Shuttle Service & Valet Parking netwerkborrel 5pm Social Club

Tijdens dit exclusieve evenement worden privéchauffeurs van Easy Way ingezet om gasten te vervoeren van en naar de evenementenlocatie. Gasten worden vervoerd in luxe Land Rover en Mercedes modellen om zo de gasten een optimale service te bieden. Voor gasten die met de auto arriveerden, verzorgde Easy Way de Valet Parking.

Shuttle Service
Tefaf Maastricht

Voor de Tefaf kunstbeurs in Maastricht levert Easy Way excellente privéchauffeurs om VIP-gasten te vervoeren van en naar het vliegveld, de kunstbeurs en hotels in de omgeving. Onze privéchauffeurs vervoeren deze gasten in exclusieve BMW modellen.

Thuisbrengservice Vrienden van Amstel LIVE

Tijdens de afgelopen editie van de Vrienden van Amstel LIVE waren ruim 40 privéchauffeurs aanwezig om gasten na afloop van het evenement naar huis te brengen in hun eigen auto. Easy Way levert regelmatig privéchauffeurs voor een Thuisbrengservice na zowel grote als kleinere evenementen.

Onze Klanten

Wilt u direct contact met één van onze medewerkers op kantoor? Neem contact met ons op via het telefoonnummer 076 – 530 74 00 of stuur een mail naar info@easyway.nl.