Mijn naam is Amy Schellekens en ik ben 31 jaar oud. Sinds september 2015 ben ik werkzaam bij Easy Way.

Voor ik bij Easy Way ben gaan werken heb ik (tijdelijk) bij Alphabet (leasemaatschappij) op afdeling Remarketing gewerkt. Mijn werkzaamheden daar bestonden vooral uit kentekenadministratie, maar ik hielp af en toe ook mee op afdeling transport. Regelmatig had ik telefonisch contact met de dames van Easy Way. Toen mijn leidinggevende van Alphabet vertelde dat ze nog medewerkers op afdeling transport zochten, heb ik meteen gesolliciteerd!

In september 2015 ben ik bij Easy Way gestart, een in mijn ogen (nog steeds) jong bedrijf, ondanks dat Easy Way al ruim 27 jaar bestaat! Ik werk hier elke dag met veel energie en plezier.

Met gemiddeld 2.500 studentchauffeurs verzorgt Easy Way honderden transportritten per dag. Dit doen wij vooral voor verhuur- en leasebedrijven. Deze ritten worden aan elkaar gekoppeld voor een zo’n efficiënt mogelijke planning.

Naast de planning, richt ik me ook op de bestaande en nieuwe klanten. Wat zijn hun wensen en verwachtingen? Hoe kan ik de samenwerking optimaliseren en de klanttevredenheid verhogen? Dit is nieuw voor mij en dus een echte uitdaging.

“The only way to do great work is to love what you do”