Mijn naam is Antoine Smits en ik ben 31 jaar oud. Sinds juni 2018 ben ik werkzaam bij Easy Way als instructeur. Voordat ik bij Easy Way aan de slag ging, heb ik 13 jaar lang als beroepschauffeur gewerkt. Zowel als taxichauffeur, directiechauffeur, buschauffeur en als ambulancechauffeur. De kennis en ervaring die ik in die periode heb opgedaan wil ik graag op onze nieuwe chauffeurs overbrengen, zodat ze veilig op weg gaan. In het werk van instructeur komen twee grote passies samen: autorijden en instructie geven.

Wanneer zie je mij?

Nadat je door een collega van de afdeling HR bent teruggebeld wordt er een afspraak gemaakt met mij of mijn collega. Wanneer je bij mij op gesprek komt, leg ik uit wat je gaat doen. Wat wij verwachten van jou als nieuwe hiker of chauffeur binnen Easy Way. Dit gebeurt niet alleen theoretisch. Omdat wij bij Easy Way de kwaliteit heel belangrijk vinden, gaan we ook de weg op voor een rijstijlanalyse. Hierin geef ik je tips en tricks mee die je kan toepassen in je werk als chauffeur of hiker binnen Easy Way. Maar ook die je in je privéleven kan gebruiken als je de weg op gaat. Daarnaast leg ik bij de auto ook uit wat de handelingen zijn gedurende de schadecheck van voertuigen.

In de functie van instructeur ben ik verantwoordelijk voor de aanname van nieuwe chauffeurs voor Easy Way. Maar daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor de controle op de werkvloer, om de kwaliteit op een hoog niveau te behouden.

De verantwoordelijkheden en het persoonlijke contact met de nieuwe en bestaande chauffeurs is wat mij heel erg aanspreekt in deze functie.

Ben jij geïnteresseerd in een functie als Chauffeur of Hiker bij Easy Way? Solliciteer dan hier. Ik hoop je snel te mogen ontmoeten tijdens de instructietraining! Heb je een vraag over de procedure of aan mij? Klik dan hier.