Mijn naam is Casper Brüggemann, Team Leader afdeling Privéchauffeurs bij Easy Way. Als Team Leader ben ik commercieel en operationeel verantwoordelijk over de afdeling privéchauffeurs. Met ons team streven we ernaar om onze klanten maximaal te ontzorgen door de inzet van een privéchauffeur. Hierbij is professionaliteit en servicegerichtheid erg belangrijk.

Na mijn studie Commerciële Economie aan de Hogeschool van Rotterdam ben ik in 2013 bij Easy Way begonnen op de afdeling privéchauffeur als Sales en Account planner. Na een Senior functie ben ik eind 2017 doorgegroeid naar de functie van Team Leader van de afdeling.

Sinds 2010 ben ik al werkzaam bij Easy Way. Ik ben begonnen als student met een bijbaan als hiker en later doorgegroeid naar de functie van privéchauffeur. De mooiste ervaringen als hiker waren de internationale autotransporten. Als hiker heb ik auto’s opgehaald in onder andere Barcelona, Nice, Parijs en Frankfurt. Mijn hoogtepunten als privéchauffeur waren tijdens de wereldwijde Formule 1 races. Voor een klant van Easy Way ben ik verschillende keren naar onder andere Abu Dhabi en Barcelona geweest voor VIP vervoer. Ik probeer ieder jaar nog één Formule 1 race mee te gaan. Vanuit mijn functie vind ik het erg belangrijk om een goede binding te hebben met onze privéchauffeurs. Ik ben daarom bij veel projecten zelf aanwezig en spreek onze privéchauffeur regelmatig telefonisch of bij een van onze chauffeursborrels.