Mijn naam is Erik Jansen (21 jaar) en ik ben inmiddels al meer dan 2 jaar werkzaam bij Easy Way. Voor het grootste deel heb ik gewerkt als Hiker. Het werk als Hiker heb ik altijd als zeer prettig ervaren. Dit komt vooral doordat ik het leuk vind om in verschillende auto’s te rijden. De auto’s zijn vaak nieuw en rijden erg fijn. Daarnaast is het werk heel flexibel; ik kan werken wanneer ik wil en dit is goed te combineren met mijn studie in Breda.

De mooiste auto waarin ik heb gereden was een nieuwe BMW X5. Dit was een mooi ritje van de BMW-groep in Rijswijk naar Alphabet in Breda.

Naast het werk als Hiker, heb ik ook voor Alphabet in Breda een aantal keer gewerkt. Ik werd toen ingepland door de afdeling Easyway Flex. Via Easy Way Flex kun je werken op locatie bij verschillende leasemaatschappijen. Het werk dat je daar doet varieert van auto’s ophalen in de omgeving tot inname van auto’s bij de vestiging. Hiernaast ben ik al een aantal weken werkzaam op kantoor bij de afdeling transport. Op deze afdeling zorg je ervoor dat de transporten goed verlopen. Als het ware ben je de schakel tussen de chauffeur/hiker en de klant (leasemaatschappij).

Inmiddels ben ik niet meer werkzaam als Hiker, maar ik kijk terug op een hele fijne tijd als Hiker bij Easy Way en ik zou deze baan aan iedereen aanbevelen!