Mijn naam is Kostein Bots en ik werk sinds april 2018 op de afdeling Privéchauffeur als Sales & Account planner. Binnen deze afdeling ben ik verantwoordelijk voor het operationele gedeelte waarin ik mij bezig houd met het inplannen van de reserveringen waarbij ik het aanspreekpunt ben voor de klanten en contact heb met de chauffeurs. Hierin vind ik het persoonlijk contact en de binding met chauffeurs en het ontzorgen van onze klanten erg belangrijk.

Daarnaast ben ik met mijn achtergrond als accountmanager verantwoordelijk voor de groei van de afdeling Privéchauffeur. Dit betekent dat ik verantwoordelijk ben voor het relatiebeheer met onze huidige klanten en het uitbreiden van onze dienstverlening naar nieuwe klanten die ook graag ontzorgd worden.

Voordat ik bij Easy Way kwam werken als Sales & Account planner, heb ik het traject doorlopen wat alle Chauffeurs die bij Easy Way in dienst komen volgen. Daarnaast heb ik als Privéchauffeur meerdere ritten gereden en ben bij een aantal events aanwezig geweest. In mijn huidige rol ga ik nog regelmatig mee met projecten zoals Valet Parking of een Shuttle Service en werk ik hierbij samen met de andere Chauffeurs om de gasten de perfecte service te verlenen.

Ben jij benieuwd hoe het is om te werken als Chauffeur bij Easy Way? Neem dan contact met mij op. Wil je direct solliciteren? Klik dan hier.