Mijn naam is Luuk Graumans en ik ben sinds mei 2018 werkzaam als Instructeur bij Easy Way.
Voordat ik hier begon heb ik 10 jaar lang op freelancebasis gewerkt als internationaal privéchauffeur voor een Duitse CEO en als rijvaardigheidsinstructeur op diverse (test) circuit. Door mijn affiniteit met auto’s heb ik van mijn hobby mijn werk kunnen maken, namelijk instructie geven aan privéchauffeurs en hikers in spé.

Wanneer kom je mij tegen?

Na een telefonische intake met één van mijn collega’s van de afdeling HR, kom je bij mij op gesprek voor de instructie van de functie van Chauffeur of Hiker. Hier leg ik uit wat de functie exact inhoudt, wat je werkzaamheden precies zijn en wat wij van jou als chauffeur verwachten. Bij Easy Way vinden wij kwaliteit erg belangrijk, daarom volgt er ook een rijstijlanalyse en/of schadecheck waarbij ik je (indien nodig) wat tips en tricks mee geef die je ook in je privéleven op de openbare weg kunt toepassen! Hierbij kun je denken aan het belang van een goede zit- en stuurhouding, het kijkgedrag, bochtentechniek en voor de functie van privéchauffeur zeker niet onbelangrijk; comfort!

Buiten het feit dat de afdeling instructie verantwoordelijk is voor het aannemen van professionele chauffeurs. Heb ik ook de taak om er op toe te zien dat onze kwaliteit wordt nagestreefd.

In mijn functie als Instructeur heb ik dus veel verantwoordelijkheid en dat is ook juist het gene wat mij zo aanspreekt in deze functie.

Ben jij geïnteresseerd in een functie als Chauffeur of Hiker bij Easy Way? Solliciteer dan hier. Ik hoop je snel te mogen ontmoeten tijdens de instructietraining! Heb je een vraag over de procedure of aan mij? Klik dan hier.