Hoi mijn naam Sharonne, 25 jaar en ik werk inmiddels al bijna 5 jaar met veel plezier bij Easy Way. Toen ik in 2011 bij Easy Way in dienst kwam, was ik net klaar met mijn opleiding en op zoek naar een leuke en afwisselende baan. Deze heb ik binnen Easy Way ook zeker gevonden!

Inmiddels heb ik op meerdere afdelingen van Easy Way gewerkt en ben ik een echte ‘spin in het web’. Ik vind het erg leuk om inzetbaar te zijn op verschillende afdelingen, maar heb mijn plek inmiddels fulltime gevonden op de afdeling transport.

Van de hectische dagen van de maandwissel krijg ik een kick. Telefoon beantwoorden, ritten inplannen, invoeren en aanpassen. Om dan na een drukke dag alle ritten weer te hebben ingepland samen met mijn collega’s geeft een super fijn gevoel! Natuurlijk doen we dit werk met ruim 2.500 chauffeurs door heel Nederland. De chauffeurs zijn het gezicht van Easy Way en onmisbaar als collega’s en in het proces.

Vanuit het hoofdkantoor in Breda zijn we altijd druk met ontwikkelingen en verbeteringen van onze dienstverlening.

Het is een leuke uitdaging om hierin mee te kunnen denken zodat we onze dienstverlening nog beter kunnen optimaliseren. Niet alleen voor alle klanten maar ook voor onze chauffeurs!

“Het is leuk om dingen niet te kunnen, want dan kun je iets nieuws leren”