Mijn naam Sharonne, 25 jaar en ik werk inmiddels ruim 6 jaar met veel plezier bij Easy Way, sinds december als Team Leader van de afdeling Transport.

Toen ik in 2011 bij Easy Way in dienst kwam, was ik net klaar met mijn opleiding en op zoek naar een leuke en afwisselende baan. Deze heb ik binnen Easy Way zeker gevonden!
Inmiddels heb ik op meerdere afdelingen van Easy Way gewerkt en ben ik een echte ‘spin in het web’. Ik vond het erg leuk om inzetbaar te zijn op verschillende afdelingen, zo heb ik onze organisatie goed leren kennen.

Dagelijks plannen we de transporten van diverse opdrachtgevers door heel Nederland. De maandwissel (laatste werkdag van de maand en eerste werkdag van de maand erop) zorgt ervoor dat veel opdrachtgevers extra opdrachten bij ons uitzetten. Ook op die dagen de juiste dienstverlening leveren, daar krijg ik een kick van. Dat doe ik natuurlijk samen met mijn collega’s en dat geeft een super fijn gevoel! Natuurlijk doen we dit werk met ruim 2.500 chauffeurs door heel Nederland. De chauffeurs zijn het gezicht van Easy Way en onmisbaar als collega’s en in het proces.

Vanuit het hoofdkantoor in Breda en binnen mijn functie als Team Leader van de afdeling transport ben ik mede verantwoordelijk met ontwikkelingen en verbeteringen van onze dienstverlening. Het is een leuke uitdaging om hierin mee te kunnen denken ,zodat we onze dienstverlening nog beter kunnen optimaliseren. Niet alleen voor alle klanten maar ook voor onze chauffeurs!

“Het is leuk om dingen niet te kunnen, want dan kun je iets nieuws leren”.