Elektrische auto
1 minuut leestijd
18 september 2024

Easy Way en duurzaam reizen: Hoe we met OV en elektrische auto’s groene stappen zetten tijdens de mobiliteitsweek

Hallo allemaal,

De mobiliteitsweek is weer aangebroken en bij Easy Way willen we je graag laten zien hoe wij onze bijdrage leveren aan duurzame mobiliteit. Dus, laat ons je meenemen op een ritje door onze duurzame initiatieven!

Slim reizen met openbaar vervoer

Bij Easy Way maken we op een slimme manier gebruik van openbaar vervoer (OV). Onze Hikers brengen auto's van punt A naar punt B, maar wat doen ze als ze terug moeten om een andere auto op te halen? Ze stappen in het OV!

Hoe wij het OV inzetten:

  1. OV voor tussenritten
    Na het afleveren van een auto, gebruiken onze Hikers het openbaar vervoer om terug te keren naar een andere locatie. Dit betekent minder voertuigen op de weg en een vermindering van de uitstoot.
  2. Efficiënt en groen
    Door het OV te gebruiken voor de terugreis, maken we onze processen efficiënter en verminderen we het brandstofverbruik. Dit draagt bij aan een duurzamer mobiliteitsnetwerk.

 

Elektrische Auto’s: De Groene Toekomst

Bij ons draait het niet alleen om openbaar vervoer, we gaan ook volop voor elektrische auto’s! Deze groene krachtpatsers sluiten perfect aan bij onze duurzame ambities. Minder uitstoot, stillere ritten en lekker energiezuinig—dat klinkt goed, toch? Elektrische auto’s zijn niet alleen een stap richting een betere toekomst, maar ze maken het ook een stuk makkelijker om milieubewust onderweg te zijn.

 

Waarom We Dit Belangrijk Vinden

Tijdens de mobiliteitsweek willen we laten zien hoe we met elektrische auto’s én openbaar vervoer werken aan een schonere, groenere wereld. We zijn supertrots op hoe we mobiliteit duurzamer maken. Door elektrisch rijden te combineren met andere duurzame oplossingen, creëren we een betere balans tussen het gemak van vervoer en de zorg voor onze planeet. En het mooie is: jij kunt daar ook aan bijdragen! Samen maken we mobiliteit groener, slimmer en beter voor iedereen!


gerelateerde artikelen

17
09, 2024
Roel aan het werk als HR consultant bij Easy way
Van hiker tot HR consultant: Roel's carrièrereis bij Easy Way
Ontdek hoe Roel's bijbaan als hiker uitgroeide tot een carrière bij Easy Way. Flexibel werk, groeikansen en rijden in luxe auto's. Inspiratie voor jouw studententijd en toekomst!
22
05, 2024
Race track Abu Dhabi
Formule 1 in Abu Dhabi
Tijdens de Grand Prix in Abu Dhabi ben ik samen met andere Easy Way collega’s meegegaan om daar VIP’s te vervoeren.
22
05, 2024
Man met auto
Formule 1: Privéchauffeur Derk in Amerika!
'Als privéchauffeur bij Easy Way heb ik een extra sollicitatie doorlopen om mee te kunnen naar wereldwijde Formule 1 projecten!'